SERVEIS

COL·LABORADORS

NOTICIES

AVÍS LEGAL

1. DADES IDENTIFICATIVES

El domini “OPTIMPRO.CAT” és propietat de CRASOVAN S. L. CRASOVAN S. L. és una entitat amb domicili social a Barcelona i amb CIF B65928525.

2. OBJECTE I ÀMBIT D’APLICACIÓ

A continuació es detallen les condicions generals d’accés, navegació i utilització del web “OPTIMPRO.CAT” i dels seus continguts, per part dels usuaris. Entenem que l’accés o utilització de “OPTIMPRO.CAT” per part d’un usuari implica la total adhesió a aquestes condicions generals.

3. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

CRASOVAN S. L. és titular de la llicència sobre els drets d’explotació de propietat intel·lectual e industrial del web “OPTIMPRO.CAT”, així com dels drets de propietat intel·lectual, industrial i d’imatge sobre els continguts disponibles a través d’ell.

4. ACCÉS I UTILITZACIÓ DE LA PÀGINA

L’accés al web “OPTIMPRO.CAT” és totalment lliure i gratuït. Els continguts inclosos a “OPTIMPRO.CAT” no es poden utilitzar per usos comercials, excepte amb autorització expressa de CRASOVAN S. L. L’Usuari s’obliga a utilitzar els continguts de manera correcta i lícita.

5. JURISDICCIÓ

En les relacions entre CRASOVAN S. L. i l ‘Usuari i en el cas en que la normativa prevegi la possibilitat de sotmetre’s a un fur, CRASOVAN S. L. i l’Usuari, amb renuncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.